blev tilføjet til kurven.

Sådan redder du en tør kage

By | Uncategorized | No Comments

Det sker ind i mellem, at en kage kommer til at stå længe, og bliver lidt tør – for tør til at spise. Der findes dog en mulighed for at få genoplivet kagen. Tippet går ud på at dyppe kagen i koldt mælk, og herefter komme den i ovnen og bare bage den i nogle minutter ved ca. 160 grader.
Prøv det!

 

De rigtige råvarer

By | Uncategorized | No Comments

Vi gør en stor dyd ud af, at bruge de helt rigtige ingredienser. Bag hvert produkt, gemmer der sig utallige timers prøve bagning i vores bageri – dette gennemgås hver gang for, at vi hver gang kan lancere produkter vi er stolte af, og kan stå inde for. Vi bruger f.eks. en af markedets aller bedste protein-produkter, Starlabs Nutrition, de er kendt for deres store passion for virkning og kvalitet. En af de allerstørste fordele ved deres proteinpulver, er deres gode smag. Når man bruger proteinpulver i bagning, kan man hurtigt komme ud for, at proteins smag er for gennemtrængende i det færdige produkt – men med Starlabs er det kun med til at forbedre hele oplevelsen.

Read More