Herunder besvarer vi de mest almindelige spørgsmål:

Er alle jeres produkter glutenfri?

Ja det er de. Det har været meget vigtigt for os, at sikre glutenfri produkter.

Gluten intolerance er et stigende problem, og der findes desværre ikke så mange alternative for denne gruppe mennesker, i sær ikke når det kommer til nem bagning.

Derfor får vi alle vores blandinger testet hos Eurofins, som derved kan dokumentere gluten indholdet i vores produkter.

Indeholder jeres produkter laktose?

Ja, en lille smule desværre. Dog kan du nøjes med bruge vand i vores mixes, i stedet for mælk, hvilket vil betyde, at der kun er minimale mængder af laktose i.

Laktoseintolerance skyldes mangel på et enzym kaldet laktase, som normalt befinder sig i tarmen. Manglen på laktase medfører at man ikke kan nedbryde og optage laktose.

Vores produkter indholder en lav mængde laktose, og hvis man erstatter mælken fra vores bagevejledning, med laktosefri mælk (mandelmælk f.eks.), så er der kun få gram laktose i vores produkter.

Den proteinpulver vi bruger består af 4 proteinkilder (koncentrat, isolat, kasein og hydrolyseret) og det er kun 50% af disse som indeholder laktose.  Til sammenligning indeholder en 1 l. mælk omkring 43 g. laktose. Så kan du tåle et lille glas mælk, så kan du også uden problemer benytte vores produkter.

Er du dog meget intolerant over for laktose, så vil vi anbefale at du benytter laktase kapsler i forbindelse med du skal spise vores produkter, eller rådfører dig med din læge.

Hvor kommer jeres protein fra?

Vi bruger altid ingredienser af højeste kvalitet, hvilket også gør sig gældende for vores valg af protein.

Vi bruger WP8 MYOBOLIC fra Starlabs, som er en whey protein af høj kvalitet, som er blevet designet til at indeholde den mest effektive kombination af hurtig- og langsomt optagelige proteinkilder, samtidig med at den har en fantastisk smag til bagning.

Hvilket sødemiddel bruger I?

Vi benytter altid et naturligt sødemiddel fra Sukrin.

Sukrin indeholder ingen kulhydrater, der indgår i kroppens energiomsætning.

Sukrin bliver fremstillet ved en naturlig gæringsproces (fermentering), hvor man bruger druesukker som råstof. Man bruger samme metode, når man laver fx vin eller ost. Erythritol findes også i naturen i bl.a. pærer, meloner og spisesvampe.

*Sukrin har et lavt energiindhold (0 kcal/100 gram). Indtagelse af fødevarer, der indeholder erythritol (Sukrin) i stedet for sukker, begrænser stigningen i blodsukkerniveauet i forhold til sukkerholdige fødevarer. Indtagelse af fødevarer, der indeholder erythritol (Sukrin) i stedet for sukker, bidrager til at vedligeholde mineraliseringen af tænderne. Sukrin indeholder 100 % erythritol, som er et sødestof af naturlig oprindelse.

Kan man bruge andet end mælk i jeres produkter?

Ja det kan du tro. Vi har fået rigtig mange henvendelse vedr. dette, og vi kan heldigvis bruge vores kunder i vores besvarelse.

Folk er så venlige at skrive til os når de har afprøvet diverse ting, og derfor ved vi at du kan bruge mange forskellige ting i stedet for mælk. Herunder er der et udsnit af “erstatninger” som vores kunder har brugt i stedet for mælk:

  • Mandelmælk
  • Vand
  • Soyamælk
  • Laktosefri mælk
  • 1 most banan + 1 dl. vand (som erstatning for 2 dl. mælk)
Kontakt os
Protein Pandekage, Glutenfri Pandekage, Højt proteinindhold, uden tilsat sukker, nemt at bage