Kvalitets ingredienser

Vi bruger ingredienser af allerhøjeste kvalitet. Vi bruger bl.a. et unikt proteinkomplex af valle, isolat & kasein – hvilket sikre dig den bedste smag og virkning. Sukrin står for vores sødemiddel, hvilket giver dig et naturligt sødemiddel der ikke optages i kroppen.

Opgør mod markedet

Protein produkter nu om dage er fyldt med sukker og kalorier. Det vil vi ikke være en del af. Vi skaber produkter som både er proteinrige, men samtidigt sikre forbrugeren et lavere indhold af sukker, fedt og kalorier. Alle vores produkter er desuden glutenfri.

Vi er på en mission

Det er vigtigt for os, at forbrugeren kan stole på os. Derfor bruger vi altid ekstra tid i køkkenet for, at sikre vi skaber den helt rigtig smag, kombineret med et sundere indhold end andre. Vi ikke kun gode på protein-delen, vi er det på alle områder

Samarbejde med forbrugeren

Vi sætter pris på alle vores kunder, og derfor involvere vi dem også når der skal udvikles nye produkter. Vi ved at kunderne er den vigtigste person, så vi sætter en dyd i at samarbejde med dem, så vi sammen kan skabe den næste succes!

[instagram-feed]

Passion for gode råvarer

Samarbejdspartnere

Inden vi vælger en ingrediens til brug i vores produkter, tester vi det på flere forskellige parametre. Denne proces gennemgår vi hver gang for, at sikre den bedste kvalitet og smag til vores kunder.

Se udvalg

Sukrin

Sødemiddel - Naturligt

Glutenfrit

Certificeret glutenfrit

Proteinkilde

Bedste kvalitet og optagelse!

Fødevarerkontrol

Glad smiley

Tøv ikke med at kontakte os:

Har du spørgsmål til bestilling eller betaling kan du sende os en e-mail eller ringe på følgende nummer:
42329197
info@proteinbaker.dk