was successfully added to your cart.

Kurv


Ingredienser (til 2 personer):

Søger du et sundt alternativ til almindelige pandekager, og er du ikke fan af bananer? Så velkommen! Denne opskrift er ideel til dig der vil have en klassisk pandekage, glutenfri og med højt proteinindhold. Bagepulveret bidrager til en dejlig fyldig pandekage, men kan du lide dem fladere så kan du undlade at tilsætte dette.

Fremgangsmåde:

  1. Pisk æggene og tilsæt de øvrige ingredienser
  2. Steg på en forvarmet pande v. medium varme
    TIP! Sørg for kun at vende pandekagerne én gang. Hver gang de vendes så fjerne du lidt luft.
Den nemme og hurtige løsning
Ønsker du en hurtig, nem og utrolig velsmagende løsning, så brug Danmarks bedste pandekage mix. Se hele vores udvalg her.


Indkøbsliste:
2 æg
Glutenfri Havregryn
Proteinpulver med vaniljesmag
Skyr (Neutral smag)
Bagepulver (Det har du nok)
Smør eller kokosolie til stegning

Vil du have fordele?

Bare rolig, vi hader selv spam - vi sender begrænset antal mails.