was successfully added to your cart.

Kurv


Ingredienser:

  • 500 g. glutenfri kerneblanding
  • 220 g. hytteost
  • 4 mellemstore æg
  • 1-2 tsk. salt
  • 1/2 tsk. kommen
    Valgfrit: 1 tsk. rosmarin

Har du søgt en overskuelig og smagfuld opskrift på rugbrød med højt proteinindhold, så er du kommet det rette sted. Rugbrødet er højt på protein, fibre og er uden tilsat sukker – det bedste, det er glutenfrit.

Fremgangsmåde:

  1. Bland kerne-blandingen med hytteosten, æg og salt i en skål og rør godt sammen
  2. Hæld kernedejen i en brødform beklædt med bagepapir
  3. Bag brødet v. 160 grader varmluft i 1 time (hold øje undervejs da ikke alle ovne er ens)
  4. Lad brødet køle af før servering

Opbevaring
I køleskabet vil brødet kunne holde op til 1 uge. Du kan også opbevare det i fryseren hvor det kan holde sig en del længere.

Ønsker du en hurtig, nem og stadig rigtig velsmagende løsning, så gør som mange andre: brug vores Protein Brød-mix. Se hele vores udvalg her.


Indkøbsliste:
Glutenfri kerneblanding, 500 g.
Hytteost (du skal bruge 220 g.)
4 mellemstore æg
Salt (det har du nok allerede)
Kommen
Evt. rosmarin

Vil du have fordele?

Bare rolig, vi hader selv spam - vi sender begrænset antal mails.