was successfully added to your cart.

Kurv


Ingredienser:

  • 100 g. proteinpulver med chokolade smag (evt. fra Starlabs Nutrition)
  • 100 g. glutenfri havregryn
  • 25 g. hakkede peanuts (eller mandler)
  • 20 g. kakao
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk. peanutbutter (smooth)
  • 4 spsk. FiberSirup Gold (fra Sukrin) (erstat evt. med agavesirup)
  • 1,5 dl. mælk

Overtræk til proteinbar

  • 100 g. mørk eller hvid chokolade

Har du søgt en overskuelig overskrift på hjemmelavet proteinbars, bygget på kvalitets ingredienser og uden tilsat sukker – som endda er glutenfri? Så skal du prøve denne opskrift. Fyldt med nærende ingredienser og uden bagning!

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål
  2. Tilsæt peanutbutter, FiberSirup og mælk og rør det hele sammen. Det bliver klistret, men det er meningen
    Hvis dejen er for våd, eller tør, så tilsæt hhv. lidt ekstra havregryn eller mælk
  3. Form massen, på en plade med bagepapir, til en stor firkant (evt. i en plastikbøtte) – maks 2 cm høj
  4. Sæt dejen i fryseren i ca. 30 minutter så den kan blive fast
  5. Skær herefter pladen ud til bar-formet størrelser og overtræk dem med chokoladen
    Chokoladen kan smeltes i mikrobølgeovnen eller i et vandbadTIP! Drys evt. lidt kokos på toppen inden chokoladen tørre.
Opbevaring
I køleskabet vil brødet kunne holde op til 1 uge. Du kan også opbevare det i fryseren hvor det kan holde sig en del længere.


Indkøbsliste:
Proteinpulver med chokoladesmag
Glutenfri havregryn (du skal bruge 100 g.)
Peanuts, eller mandler (du skal bruge 25 g.)
Kakao
Salt (Det har du nok allerede)
Peanutbutter
FiberSirup Gold fra Sukrin (eller Agavesirup)
Minimælk

Vil du have fordele?

Bare rolig, vi hader selv spam - vi sender begrænset antal mails.