was successfully added to your cart.

Kurv


Ingredienser:

  • 80 gram majsmel
  • 80 gram rismel
  • 40 gram proteinpulver chokolade fra Starlabs
  • 30 gram kakaopulver
  • 220 gram Sukrin Sødemiddel
  • 1 tsk bagepulver
  • Knivspids m. salt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 5 spsk med olie
  • 2,5 dl. med mandelmælk

Den bedste glutenfri protein chokoladekage med stor smag. Leder du efter en proteinkage uden æg, glutenfri og uden tilsat sukker – så har du her den perfekte opskrift. Den smager så syndigt at du vil foretrække den fremfor de kaloriefyldte kager.

Fremgangsmåde:

  1. Mix mælk og olie godt sammen
  2. Tilsæt sødemiddel, bagepulver, salt og kakao. Rør godt rundt.
  3. Rør majsmelen inden i dejen og tilsæt derefter rismel mens du rør langsomt rundt.
  4. Bag kagen i en form (evt. springform) i en forvarmet ovn på 175 grader i ca. 25 minutter.
  5. Lade kagen køle helt af og top evt. med vores protein glasur
Den nemme og hurtige løsning
Ønsker du en hurtig, nem og stadig rigtig velsmagende løsning, så gør som mange andre: brug vores Protein Kage-mixes. Se hele vores udvalg her.


Indkøbsliste:
Majsmel
Rismel
Proteinpulver med Chokoladesmag
Kakaopulver
Sukrin Sødemiddel
Bagepulver (Det har du nok)
Salt (Det har du nok)
Vaniljesukker
Olie (F.eks. Solsikke)
Mandelmælk (Kan erstattes med alm. mælk)

Vil du have fordele?

Bare rolig, vi hader selv spam - vi sender begrænset antal mails.